Inloopkast de cirkel

Wij zijn Miranda en Sylvia. Wij vormen het bestuur van Stichting Inloopkast de Cirkel. Samen met meer dan 30 enthousiaste vrijwilligers staan wij 5 dagen per week voor u klaar. Meer over ons weten, lees dan verder.

Wie zijn wij?

Miranda

Mijn naam is Miranda Maassen Glas. Mijn wiegje stond in 1975 in Arnhem in de wijk Lombok. Op 4 jarige leeftijd verhuisde ik met mijn ouders, naar de andere zijde van het spoor en heb ik veel van mijn gelukkige jeugdjaren, spelend doorgebracht op het Tulpplein in Arnhem.

Toen ik op eigen benen wilde staan, ben ik in 2000 verhuisd naar Westervoort wat mij goed is bevallen. Ik was werkzaam bij Praxis Arnhem Noord en in 2001 ontmoette ik daar mijn prins met de hamer (zonder wit paard) Sidney. En zo vormden wij een gelukkig klus stel. In 2009 zijn Sidney Maassen en ik getrouwd en samen zijn wij trots op onze 2 kinderen: Nino uit 2006 en Bibi uit 2007.

In 2017 is Inloopkast de Cirkel (toen nog Let’s Swap) opgericht en vanaf dag 1 was ik van de partij. Na een aantal weken mocht ik bestuurslid worden en deze functie heb ik tot op de dag van vandaag met veel plezier en voldoening volbracht.

Sylvia

Mijn naam is Sylvia Fousert. Ik ben geboren Rotterdamse en ik heb samen met mijn echtgenoot twee kinderen. In 2004 hebben wij de stap gemaakt om naar Westervoort te verhuizen. Ik heb in het verleden de opleiding tot logopedist afgemaakt en de opleiding tot audiciën gedaan. Sinds 1993 ben ik in beide beroepen werkzaam geweest tot ik in 1998 definitief heb gekozen voor het vak audiciën. Hiermee ben ik gestopt toen ik in 2010 ervoor koos om fulltime voor mijn gezin thuis te zijn.

Nadat ik bijna 10 jaar uit het arbeidsproces ben geweest, werd het tijd om weer voor mezelf te kiezen. Ik heb mij aangemeld als taalvrijwilliger bij MIKADO. Ik kende Miranda via de school van mijn kinderen, waar wij beiden als vrijwilliger werkzaam waren voor de schoolbibliotheek. Na een gesprek met haar ben ik in mei 2019 als vrijwilliger bij Inloopkast de Cirkel terecht gekomen.

Sinds december 2020 ben ik gevraagd om in het bestuur toe te treden. Hierop heb ik na enig beraad “ja” gezegd. Hierdoor zal ik een mooie uitdaging krijgen om mijzelf weer verder te ontwikkelen en hopelijk ook wat te kunnen betekenen voor inloopkast de cirkel.

Marion

Met liefde en plezier neem ik verschillende taken op me: Het uitzoeken van (merk-) kleding als ik in de winkel ben, een heerlijk praatje maken met een ieder en voor nu het voeren van de sollicitatiegesprekken betreffende naaisters en vrijwilligers. Ik kwam als klant binnen en ben gebleven. Mensenkennis is mij niet vreemd, evenals liefde voor de medemens. Ik heb een luisterend oor en geniet ervan om in dit team te zitten. Sinds kort ben ik een trotse oma van een heerlijke, mooie kleindochter waar ik samen met opa mijn meeste tijd en liefde insteek.

Samen met  meer dan 30 enthousiaste vrijwilligers

staan wij 5 dagen per week voor u klaar.